Glasnik, vlasnik, hodočasnik Pavao Pavličić

ISBN:

Published: 2014

Paperback

302 pages


Description

Glasnik, vlasnik, hodočasnik  by  Pavao Pavličić

Glasnik, vlasnik, hodočasnik by Pavao Pavličić
2014 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 302 pages | ISBN: | 10.63 Mb

Kada je imao samo pet godina, a bilo je to 1991. godine, Dinko je bio prisiljen otići iz Vukovara. S roditeljima je završio u Danskoj, a sad tamo i studira. Prvi se put vraća u Vukovar, obilazi ruševine svoje kuće, želi posjetiti baku. U napuštenojMoreKada je imao samo pet godina, a bilo je to 1991. godine, Dinko je bio prisiljen otići iz Vukovara.

S roditeljima je završio u Danskoj, a sad tamo i studira. Prvi se put vraća u Vukovar, obilazi ruševine svoje kuće, želi posjetiti baku. U napuštenoj kući na zidu ugleda mjesto na kojemu je visjela slika koja mu je neobično važna i želi je pronaći. Tragovi ukazuju da je slika završila u Zagrebu i Dinko već ujutro kreće na put. No put koji će morati prevaliti da bi sliku našao bit će pun prepreka.

Pri tome susreće iscjelitelje, navijačke skupine, vegetarijance, prosvjednike i druge pojave koje cine naš društveni krajolik. Putem, dakako, na_e i djevojku, pa otkrije kakva je sudbina slike koju traži i potom se vrati u Vukovar, gdje ga čeka još nekoliko važnih otkrića.Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić no čita se jednakom nestrpljivošću baš kao i da jest. Prepun je obrata, napetih i neočekivanih situacija i nije ga lako ispustiti iz ruku.

U zanimljivoj prici autor ce okrznuti, pa ako treba i podbosti i mnoge društvene slabosti kojima smo okruženi i kojima se smijemo ili se nad njima zgražamo ali malotko o njima govori javno. Pavličić je i dalje majstor pripovijedanja, a njegov novi roman oduševit ce podjednako one koji ga cijene kao autora dobroga krimića kao i one koji vole sve njegove druge žanrove.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Glasnik, vlasnik, hodočasnik":


kamile.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us